GEVULDE-GEGRILDE
CHAMPIGNONS
Een lekker hapje als
voorgerecht, of als je eens wat zin hebt in wat anders
Bereiding:
In een vorig recept heb ik geschreven
hoe we de kruiden/knoflookboter maken.
Koop wat groter uitgevallen champignons
en breek voorzichtig de steeltjes eruit.
Zet een pan water op, laat aan de kook
komen. van het vuur af en leg daarin de hoedjes van de champ.
Ze worden dan al een beetje gaar.
Pak ze dan uit het water en dep ze
droog.
In een bakpan doe je wat olie en als die
warm is doe je er ECHTE boter bij en daarin bakje een gesnipperd uitje, de
klein gesneden steeltjes en een of twee teentjes knoflook.
Je gaat dan de afgedroogde champon.
Vullen met de genoemde boter en leg ze in een vuurvast schaaltje.
Zet de grill aan en strooi het baksel
over de gevulde champignons.
De boter gaat dan smelten, loopt er wat
overheen en mengt zich met de rest in het schaaltje.
Lekker eten en soppen met wat warm
stokbrood.
Een glaasje wijn of een lekkere pint er
bij, wat wil je nog meer.
Smakelijk eten en de groeten van Rob.
Hebben jullie nog
vragen over iets wat je zelf wil maken en ik kan er bij helpen met een advies,
stuur me een mailtje en ik doe mijn best. Groet van Rob. robhornikx@home.nl